Sommersæson 2020

21. april 2020 00:07 , af Pia Inst.2

Kære alle

Bestyrelsen ville så gerne kunne sige, at I lige om lidt skal se at komme på vandet, som vi plejer når vandtemperaturen runder 10 grader og sommersæsonen normalt træder i kraft. Sådan bliver det ikke i år, da vi har en faktor mere at tage hensyn til, inden vi kan starte sommersæsonen, nemlig corona og den smitterisiko, der er forbundet med at mødes.

Indtil nu har al foreningsidræt, både inde- og udendørsidræt, været lukket helt ned. Hos os betyder det, at vi ikke kan benytte klublokalet, badefaciliteterne. Vi har valgt ikke at lukke ned for vinterroning, da alle her skal have egen beklædning.

Men nu er der kommet en justering for udendørsidræt. Sommersæsonen kan skydes i gang under særlige forudsætninger! Det er en stor glæde at vi kan komme på vandet, MEN glem ikke at vi fortsat skal holde afstand osv. - det er super vigtigt for, at vi kan fortsætte med at dyrke udendørsidræt og at sygdom ikke spredes. Bestyrelsen har vedtaget et tillæg til sikkerhedsvejledningen, som gælder fra dd. Se mere på MemberLink.

Vi må hjælpe hinanden med at få det til at fungere, have lidt tålmodighed, særligt på pladsen og broen, når vi først er kommet på vandet, bliver det nemmere at holde afstand. Bestyrelsen følger situationen og bliver det nødvendigt at justere vores sikkerhedsanbefalinger, gør vi det.

Det er så vigtigt for os selv og hinanden, at vi fastholder og overholder myndighedernes anvisninger omkring corona. Du kan følge myndighedernes anvisninger f.eks. på:
Sundhedsstyrelsen: https://www.sst.dk/da/corona
Politiet: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark
DIF: https://www.dif.dk/da/forening/raad-og-viden-om-idraetsudvikling/corona

Desværre må mange arrangementer aflyses eller flyttes til senere, bl.a:

  • Generalforsamlingen er udskudt til senere.
  • Broløbet er flyttet til september.
  • Vores jubilæumsfest er udskud til 2021.

Kajakskolerne, her er det fortsat usikkert om vi må/kan afholde dem, vi trækker den lidt endnu og håber, at den nye udmelding gør, at de kan afholdes sikkert og forsvarligt.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

PS vandtemperaturen blev mandag målt til 10 grader.