Nyhedsbrev marts 2024

20. marts 2024 09:56 , af Pia Nielsen

Kære medlemmer

Tak for fremmøde endnu engang til byrådets spørgetid, det er af afgørende betydning for den politiske vilje til at fastholde og gennemføre projektet.

Vi er videre til næste step med projektering og udbud, hvorefter projektet igen skal op til byrådets godkendelse og frigivelse af resterende budget. Projektet blev stemt igennem af venstre, konservative og løsgænger Rameesh Sambanther, stort tak for det!

Du kan evt. se/gense byrådsmødet via siden på linket her, pkt. 17: ansøgning om frigivelse af 1,3 mio til rådgiver og tekniske undersøgelser link

Det er yderst træls og ubehageligt med den mistillid der rejses til projektet, specielt fra SF og S i et byrådsmøde hvor vi hverken kan sige til eller fra.

Kommunikationen generelt fra det administrative og til det politiske og modsat må være yderst mangelfuldt ellers er det forunderligt at SF og S kan blive ved at sige, at det skal afsøges om lokalerne på marinaen kan udnyttes bedre – om Nyborg Kajakklub kan presses ind i de eksisterende klubber og de kan nøjes med at bygge kajakstald og værksted. Det er en drøftelse vi som klub har haft med administrationen – en kamp politikkerne ikke har villet tage tidligere, hvor den nye lokalplan for Nyborg Marina havde været en gylden mulighed for at retænke klubberne på havnen – den tilgang blev bare ikke løftet, da det ikke var et ønske fra de gamle klubber. Så havde vi måske kunnet se et flot fælles byggeri ala Esbjerg, Haderslev, og flere andre er lykkes med rundt om i Danmark. 

Som sagt vi er nu videre og det gode samarbejde med forvaltningen fortsættes som tidsplanen foreskriver og med inddragelse af klubbens medlemmer.

Venlig hilsen

Bestyrelsen