Nyhedsbrev maj 2018

24. maj 2018 22:05 , af Pia Inst.2

Kære alle i Nyborg Kajakklub

Persondataforordningen kræver opmærksomhed og i den anledning har vi udarbejdet en privatlivspolitik. Du vil blive bedt om at acceptere aftalen, da vi ikke kan drive foreningen uden data....men da heller ikke uden medlemmer, så vi håber det går glat. Under den lille pil til højre for dit navn, når du er logget på, kan du nu finde et punkt, der hedder privatlivsindstillinger, det indeholder div. oplysninger om dataansvarlig, selve aftalen og nogle muligheder for dig for at vægle, hvad der skal være synlig for andre medlemmer: e-mail, telefonnummer, adresse og billede.

Sommeren er over os, den første kajakskole starter i denne weekend - tag godt imod de otte nye på K1.

Kender du nogen, der skal med på kajakskole, der er fortsat plads på de to næste kajakskoler i juni.

I ugen omkring Sct. Hans bliver der tryk på slæbestedet, som vi benytter, da området ud mod Nokken spærres af i forbindelse med Sct. Hans arrangementet. Alle skal altså benytte samme slæbested den uge.

Orientering vedr. bommene, de kommer først til at virke midt i juni, mon ikke det først bliver efter Sct. Hans. Der skal etableres en bom mere ved slæbestedet til trailerbådene og et nyt styresystem inden det hele kan sættes i drift. 

Havmiljøvogter, hjælp med at samle det affald op du møder på din vej i kajakken. Nyborg Kajakklub er tilmeldt Spar Nord's kampagne. Du kan finde materialet i klubben, hvor der bl.a. ligger poser til at samle affald i. Tag gerne et par stykke med i din kajak. Send gerne et billede med din "fangst" til info@nyborgkajakklub.dk eller læg det på tavlen med et par ord om hvor du har været.

sommerhilsen

bestyrelsen 

Havmiljøvogter