Hurra, hurra!

31. december 2017 13:34 , af Pia Inst.2

Hurra, hurra!

Nu bliver det igen tidligere lyst og vi skal til at tage hul på et nyt år, 2018.

 

Det bliver spændende hvad 2018 bringer klubben, dig og mig. Noget er kendt, andet kender vi ikke endnu, men vi er klar til at arbejde positivt med de udfordringer / muligheder, der er eller bliver skabt på den ene eller anden måde - også i 2018.

 

Vi byder havnechef Per Weiskvist velkommen, vi glæder os til samarbejdet. 

 

Der sker altid noget i marinaen, renovering af broer, færdiggørelse af slæbesteder. Første etape af klubhus-, havnekontor og sejlerstue er godt igang og forventes færdigt sommeren 2018. Hvorefter anden etape med multihus og multibassin sættes i gang. Indtil det står færdigt er vi på lokationen Griffensund 13, hvor det fungere med klub/motionslokale, grejopbevaring og baderum.

 

SUP, vi har fået SUP-lånepakken, 7 boards fra DKF fra 15/1 2018 og 1/2 år frem til 15/7. Den pakke skal vi have så meget ud af som overhovedet muligt. Stuart Nobel er ny i klubben, Stuart er SUP entusiast, sup-instruktør og vil være der for dem, der har lyst til at prøve kræfter med SUP.

Det gælder både nuværende medlemmer, men også for nye medlemmer.

 

Havkajak, her har materialeudvalget gjort et stort stykke arbejde for at få det hele til at hænge sammen, nej ikke bare hænge sammen, men også til være funktionelt og indbydende faciliteter at være i. Med det nye skur har vi lidt pladser at gøre godt med. Det betyder, at vi nu kan købe de tiltrængte juniorkajakker ind.

 

Polokajak, det skal være skidt før det bliver godt og det bliver super faciliteter til polokajak med det nye multibassin, men før vi kender tidsplan mm kan vi ikke sige noget realistisk om forholdene for polospillerne i byggeperioden, men sammen med Nyborg Kommune vil vi gøre alt hvad vi kan for at træningsforholdene i den mellem liggende periode bliver så gode som muligt. Det gælder også for vinteren 18/19 hvor renovering af svømmehallen går igang. 

2017 har været et flot år for kajakpolo i Nyborg og allerede her i den første weekend i 2018 afholder vi det første juniorstævne i klubben.

 

Du og din familie ønskes et godt nytår!

 

Bestyrelsen.