Nyhedsbrev september 2017

27. september 2017 22:06 , af Pia Inst.2

Kære Alle

Vi er heldigvis ved at være på plads i faciliteterne på Griffensund!

Nu skal det sidste flyttes eller smides ud fra Havnepromenaden. Vi håber, at mange vil give en hånd med lørdag formiddag den 7. oktober kl. 9, så kan vi hurtigt få klaret det.

Tidsplanen for det nye byggeri er som vi har fået den skitseret fra Nyborg Kommune, at nedrivningen af Motorbådsklubben og den bygning vi har været huset i, starter mandag den 16. oktober, ramning af pælene starter 1. november - så er byggeriet godt igang, hvilket vi er rigtig glade for. Første etape forventes færdig til juli 2018.

Pølser og en kop øl - mere en tredive var mødt op i lørdags til hygge, en god snak og kig på faciliteterne. Det er en super god fornemmelse, at have så stor del af klubben samlet på samme adresse. Opbevaring af grej, klublokale, bade og omklædning altsammen indenfor en radius af 15m. Vi mangler dog polospillerne, som nu er gået i "vinterhi" i svømmehallen indtil foråret, så må vi se hvordan vi bedst får det til at hænge sammen til den tid. 

Vinteraktiviteterne er startet. Svømning tirsdag og onsdag. Tekniktræning i svømmehallen starter lørdag den 30. september, tilmelding på Memberlink. Fra 4. oktober starter klubaftenen om onsdagen allerede kl. 17, da det bliver tideligt mørkt!
Mange gode aktiviteter starter med at en får sagt højt, jeg kan tænke mig .... Går du med et ønske til en vinteraktivitet, der ikke er på kalenderen, så sig det højt - send det til bestyrelsen.
Har du lyst til at byde ind med en aktivitet i en periode, gåture, gymnastik eller andet, må du endelig sige til. Meget kan lade sig gøre og vi kan låne lokaler flere steder.

Vintergodkendelse, der bliver slået et par søndage og en tirsdag op, hvor I kan tilmelde jer for at blive vintergodkendt. Klubbens sikkerhedsbestemmelser foreskriver, at der skal søges bestyrelsen om godkendelse til vinterroning. Alle der tidligere er vintergodkendt skal ikke ansøge igen, men bestyrelsen vil kraftigt anbefale, at I deltager - får prøvet grej og færdigheder af inden vinteren sætter ind.

 

Mange hilsner

Bestyrelsen

Det er jo en ren fornøjelse at tage en tur på den røde løber :-)