Nyhedsbrev juni 2017

1. juni 2017 18:49 , af Pia Inst.2

Byggeriet på Nyborg Marina går nu i gang.

Renoveringen af Sejlforeningen og Roklubben som det første.

For os betyder det, at baderummene under Sejlforeningen lukkes fra i næste uge og vi skal benytte dem på den anden side af gaden.

 

Meget snart starter byggeriet af havnekontoret, sejlerstuen, Motorbådsklubben, Småbådsklubben og Dykkerklubben - der bliver gang i den alle vegne.

Hvilket kræver stor fleksiblilitet og velvilje af alle.

Hvad betyder det så for os? Det har vi ikke fået svar på endnu, men da de skal bygge/arbejde hvor vi har klublokale i dag - det kommer selvfølgelig til at have indvirkning!

 

Sejlforenignen skal have bygget deres hal i efteråret, med estimeret byggestart 21. august.

Hallen skal ligge hvor vores containere står i dag, hvorfor vi pt. drøfter løsninger for en placering af vores containere. En placering, der kan fungerer til vi kommer ind i multihuset.

 

Kajakskolen K1 er gennemført, tag godt i mod Lise, Lene, Jette og Morten.

Kajakskolen K2 starter op i næste uge.

 

Pinsemarkedet er på lørdag fra kl. 9-16. Vi har en opvisning kl. 11:30 lige efter at Trygfonden kommer og overrækker 20 nye svømmeveste.

Vi vil gerne have så mange kajakker på vandet som overhovedet muligt og der er stadigvæk plads til flere!

 

Kom og prøv, tirsdag den 6. juni kl. 17-20 på stranden ved Slipshavn. Kender du nogen, der skal med ud og prøve en havkajak?

 

Sommersæsonen for den store gruppe omkring havkajak, kommer nu så småt i gang, det blev jo desværre en rigtig kold april, men nu er vandtemperaturen da kommet op over de 10 grader. 

Onsdag aften er der tre hold i gang: Gladkajak, max 5km - altid med instruktør. Onsdagskajak, for jer der kan tage en 10-15km tur. Friskkajak, her paddles hurtigt og/eller langt 15km+

Tirsdag - kører Senior+ holdet for alle, der har mulighed for at være med i dagtimerne.

Mandag - børn og unge 

 

Kajakpolo er planlagt med tre gange træning om ugen. Tirsdagstræning for alle, nye og unge om torsdagen og søndagstræning for alle

 

Multibassin og Multihus, mandag den 29. maj var der endnu en workshop omkring bassinet og huset. Hvor Nyborg Kajakklub blandt mange andre interessenter deltog og kom med bud på indretning og aktiviteter. Arkitekten skal nu arbejde videre med materialet.  

Der blev nedsat en styregruppe til det videre forløb, der omfatter 4-6 møder frem til september, hvorefter Lokale og Anlægsfonden skal behandle den endelige ansøgning. Sidst på året kan vi forvente at se/kende de kontrete planer, det glæder vi os rigtig meget til.

 

Mange hilsner

Bestyrelsen