Nyhedsbrev 21. marts 2021

21. marts 2021 19:38 , af Pia Inst.2

Kære alle

Følg med på aktivitetskalenderen - foråret melder sin ankomst og det gør flere aktiviteter sig heldigvis også.

Udendørsidrætten må fra 22. marts have hold op til 50 personer, men det gælder kun ved idræt - altså ikke sociale aktiviteter som kaffe eller frokost, møder - her gælder forsamlingsforbuddet på 10 personer. Der skal være en klar afstand mellem grupperne, hvis man går på stranden osv.  

Du skal møde omklædt, der er lukket for brugen af de kommunale lokaler foreløbig frem til og med 5. april.

Multihus og multibassin, der har endnu ikke været en opfølgning fra Nyborg Kommune på klubbernes indput i november 2020. Men internettet afslører at kommunen nu har ansøgt Kystdirektoratet og projektet er i offentlig høring frem til den 7. april 2021, vil du se den fulde ansøgning kan du finde den på Høring: Ansøgning om multibassin i Nyborg - Havnepromenaden 10 (kyst.dk) 

Ud fra tegningen at dømme er der kommet mange gode ting med i den nye plan og vi glæder os til drøfte den nærmere med kommunen, se vedhæftet.

MEN 2021 bliver fra pladsen på Griffensund 13, som nu er blevet opgraderet med udendørsbruser. Begge slanger er koblet på den nye installation og der skal fremover åbnes/lukkes for vandet i skurene, ikke bag containerne som tidligere. 

Klubben har været så heldig at modtage 30.000kr. fra Foreningspuljen, vi forventer skal bruges til en dobbelt surfski og sammen med de to Stellar surfski, der lander i klubben sidst i marts og senere yderligere fire Splash fra Carbonology får surfski aktiviteten i Nyborg Kajakklub fantastiske muligheder for at udvikle sig yderligere. Vi har valgt at udskifte noget af det eksisterende udstyret til fordel for en bredere flåde. 

Forårshilsner

Bestyrelsen